Search

З ювілеєм, Володимире Степановичу!

Колектив працівників та студентів ВП НУБіП України

«Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого»

вітає директора Володимира Степановича Глову із 60-річчям!

Працюючи більшу половину свого життя у коледжі на різних педагогічних посадах: викладача, заступника директора, директора коледжу, він послідовно реалізовує своє життєве кредо – прагнути до вдосконалення через впровадження інновацій.

Володимир Степанович – людина надзвичайної життєвої енергії,  палкий прихильник новітніх підходів до організації навчально-виховного процесу.  Всебічно підтримує розвиток науково-дослідницької та пошукової роботи студентів,  багато з яких після закінчення навчального закладу стають провідними науковцями вишів та успішними спеціалістами у різних галузях народного господарства. В умовах, коли освіта України перебуває у стадії  неперервного реформування, він плідно працює  над здійсненням своєї місії менеджера і педагога, організатора генерування й реалізації нових ідей та освітніх ініціатив.  Звідси і сучасний ідеал директора, який є не просто висококласним фахівцем у сфері управління, а й творчою особистістю, з власним баченням мети і завдань сучасної вищої школи. Запорукою успіху цієї справи є творча співпраця з однодумцями в колективі очолюваного ним  освітнього закладу та Національного університету біоресурсів і природокористування України, до складу якого входить коледж.

З нагоди цієї події в житті нашого ювіляра засилаємо Володимиру Степановичу міцного здоровя,  безмежного людського щастя, сімейного добробуту. Від усього серця бажаємо зберегти свої найкращі людські якості щонайменше літ до ста і завжди залишатися таким енергійним, діловим, відповідальним і потрібним людям. Невичерпної криниці натхнення, безмежного джерела здоров’я, іскристого оптимізму! Нехай Господь дарує ще багато світлих і щасливих подій  у житті, про які завжди буде приємно згадати. Многая Вам літ!

: