Search

Свято поля, хліба і душі!

Свято поля, хліба і душі!

     Щедрий на свята останній місяць осені подарував нам  День працівників сільського господарства – професійне свято усіх селян, творців народного добробуту, опори країни.  Це свято увінчує напружений, сповнений клопотами хліборобський рік. Вшановувати  тих, хто, не покладаючи рук,  працює у полі,  чесною самовідданою працею  творить найдорожче – хліб. Хто  взяв на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну,  примножувати її  славу і добробут. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави. З цієї нагоди, 19 листопада, у актовій залі коледжу зібрались студенти, викладачі й працівники для загальних урочистостей, адже наш навчальний заклад має неабияке відношення до даного свята - «готує» фахівців аграрної сфери. 

     Із привітальним словом до усіх присутніх звернувся директор коледжу Глова В.С., який зазначив: «Це свято традиційно підсумовує копітку працю працівників, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай. Сьогодні, висловлюю щиру вдячність всім тим, хто причетний до цього дня,  за  невтомну, наполегливу і сумлінну працю. Бажаю Вам міцного здоров'я, радості, щоб  щедра осінь обдаровувала  своїми плодами, приносила  в кожну родину мир і спокій, достаток і велике людське щастя».

     Директор коледжу коротко охарактеризував роботу навчального закладу, який органічно поєднує навчальні і виробничі процеси. Аналізуючи виробничі показники, Володимир Степанович особливо підкреслив те, що основне призначення виробничої частини - це практичне навчання майбутніх фахівців. Тому й таке різномаїття вирощуваних на полях коледжу сільськогосподарських культур. У виступі було детально перераховано спеціалістів, які причетні до цієї ділянки роботи. І кожен з них на своєму місті ретельно виконує покладені на нього обов'язки. Слова вдячності прозвучали і на адресу викладачів  і студентів, які навчаючись, активно прилучаються до виконання виробничих завдань.

     За результатами експериментальної науково-дослідної роботи та з нагоди свята кращим викладачам, студентам, працівникам дослідних підрозділів були вручені подяки дирекції коледжу.

      Піснями, танцями, гуморесками вітали працівників сільського господарства студенти коледжу.

     Наостанок усіх присутніх пригостили запашним короваєм –  символом завершення аграрного року, багатства, родючості.

     Перед початком урочистостей усі присутні мали можливість оглянути виставку сільськогосподарської продукції, яка вирощена на колекційно-дослідних ділянках коледжу.

Коропецький П.М., Левицька І.В.

: