Search

Свято спорту у коледжі

Свято спорту у коледжі

За ініціативи дирекції та профспілкової організації у ВП НУБіП України « Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» була проведена спартакіада серед працівників навчального закладу.

Метою даного спортивного заходу є пропаганда фізичної культури та здорового способу життя як важливих чинників виховання та зміцнення здоровʹя, а ще залучення працівників коледжу до комплексних та систематичних занять фізичною культурою і спортом.

Урочисте відкриття спортивного свята відбулося у спортивному залі коледжу. Учасників змагань, а їх було біля двох десятків осіб (викладачів, лаборантів, інженерно-технічних працівників), привітав заступник директора з навчальної роботи - Сопилюк М.В. та керівник фізичного виховання - Токарчук В.І.

Спартакіада проводилася за програмою з п'яти видів спорту: (настільний теніс, дартс, шашки, « штрафні кидки у кільце», бадмінтон).

У командному заліку I місце посіла команда циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін , II місце команда циклової комісії агрономічних та еколого-інженерних дисциплін, і III місце команда циклових комісій обліково-фінансових та економіко-комерційних дисциплін та інженерно-технічні працівники. Кращими у індивідуальних змаганнях стали такі працівники: Дартс (Коритковський В.І., Левицька І.В.), настільний теніс (Токарчук В.І., Петрів Г.В.), бадмінтон (Коритковський В.І., Петрів Г.В.), баскетбол (штрафні кидки)-Коропецький П.М., Завінська О.М, шашки (Гаврилюк В.І.).

Команди переможці були нагороджені грамотами дирекції коледжу а для переможців та призерів у індивідуальних видах, за сприяння профспілки працівників коледжу буде організована поїздка у обласний фізіотерапевтичний медичний заклад с. Більче-Золоте (Борщівського району Тернопільської області).

Книш І.Я., заступник директора з виховної роботи

: