Search

Конкурсний творчий звіт коледжу «В єдності сила народу»

Конкурсний творчий звіт коледжу «В єдності сила народу»

З метою вдосконалення естетичного виховання студентської молоді засобами мистецтва та художньої літератури, вшанування героїзму полеглих патріотів нашої держави, возвеличення їх подвигу у боротьбі за незалежність у ВП НУБіП України « Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» відбувся конкурсний творчий звіт закладів професійної та вищої освіти I-IV рівнів акредитації Тернопільської області під гаслом «В єдності сила народу».

Складовими творчого звіту навчального закладу стали:

  • Конкурсна тематична експозиція бібліотеки;
  • Виставка робіт гуртків художньої і технічної творчості студентів та викладачів та роботи народного майстра з писанкарства – Боднара І.Р;
  • Звітний концерт народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Хлібодари».

У переповненій залі районного будинку народної творчості до уваги глядачів та членів журі, а саме, методистів Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Тернопільській області Крищука М.М. та Мацека С.С, було представлено змістовну концертну програму. Концерт розпочався з прологу, який символізував єднання заходу, сходу, півночі та півдня України. Свою вокальну майстерність продемонстрував гурт «Браво» з композиціями «А говорили: «Янголів нема», «Йде весна». Незабутнє враження глядачі отримали від виступу танцювального колективу ансамблю «Хлібодари» під керівництвом балетмейстера Л.Дмитерко. У їхньому репертуарі представлено хореографічні композиції «Буковинський танець», «Вальс», «Данець» та сучасний танець парасольок «Амбрела». Члени журі високо оцінили і виступи вокального ансамблю «Намисто», чоловічого вокального ансамблю «Соколи» та вокального квартету викладачів коледжу Ольги Галайдіди, Марти Желізняк, Людмили Атаманчук та Світлани Тарасевич з композицією «Цвіте терен». Гідно представили коледж і молоді виконавці Уляна Юровська, Іван Мандзюк, Тетяна Перит, Владислав Любінецький, Юлія Зозуляк, Ангеліна Яремієк. На сцені було представлено і театральне мистецтво у виконанні працівників та студентів закладу Ольги Юрійчук, Олени Оробко, Любомира Гаврилюка, Назарія Сипеня уривком з вистави Марка Кропивницького «Жартівниця».

Члени журі подякували художньому керівнику народного аматорського ансамблю «Хлібодари» Світлані Тарасевич та звукорежисеру, концертмейстру Олегу Мартинчуку за організацію та проведення концертної програми. Цитуючи слова ведучих вечора Книша І. та Оробко О., можна сказати:

Як найкраща в темнім борі червона калина.
Так на всім немає світі, як та Україна.
Труд і воля - наш месія. В гордім поколінні.
Україна - наша мрія. Слава Україні!

 

Заступник директора з виховної роботи І.Я. Книш.

: