Search

Краща профспілкова організація-2018

Краща профспілкова організація-2018

    З метою вдосконалення внутріспілкової роботи, підвищення ролі первинних профспілкових організацій у вирішенні спілчанських завдань, відзначення досягнень профспілкових активістів, у 2018 році проводився обласний огляд-конкурс на кращу профспілкову організацію у номінаціях: «Краща районна профорганізація»; «Краща первинна профорганізація ВНЗ і ПТНЗ» (студенти, учні); «Краща первинна профорганізація дошкільного та позашкільного навчального закладу».

    Участь у конкурсі сприяє активізації профспілкового руху, популяризації відомостей про завдання та діяльність Профспілки із захисту прав та інтересів студентів.

    Конкурсна комісія оцінювала роботу профорганізацій за такими критеріями: охоплення студентів профспілковим членством, наявність профобліку, якість ведення профспілкової документації, співпраця з профорганами вищого рівня та іншими громадськими об'єднаннями, впровадження нових напрямків і форм профспілкової роботи, облаштування робочого місця голови ПО, фінансова робота та робота ревізійної комісії.

    На черговому засідання ради обласної організації профспілки підведено підсумки огляду-конкурсу.

    У номінації «Краща первинна профорганізація ВНЗ і ПТНЗ» (студенти, учні) перемогу здобула Первинна профспілкова організація ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого». Щирі вітання студентському профспілковому активу та всім студентам коледжу.

    Дорогі студенти, будьте активними, творчими, подавайте нові ідеї, реалізовуйте свої таланти, здібності та з користю використовуйте кожну мить життя у коледжі, бо як казав римський поет Овідій: «Молодість швидко летить, ловіть час, що йде!».

Петрів Г.В., голова студентської профспілки

: