Search

Проведено батьківські збори

Проведено батьківські збори

Навчання і виховання підростаючого покоління – процес багатогранний. Та в навчальному закладі ця робота має свої особливості. Основне призначення коледжу – підготовка майбутніх фахівців. Освітній процес поєднується з не менш важливою складовою становлення спеціалістів – формування їх як різнобічно розвинутих особистостей з високими моральними якостями, широким світоглядом та міцним фізичним здоров'ям. В цьому відношенні об'єднання зусиль колективу навчального закладу та батьківського загалу є вкрай необхідним. З цією метою в коледжі було проведено батьківські збори.

Вітаючи батьків, які прибули на збори, директор коледжу В.С.Глова розповів про сьогодення навчального закладу. І, оскільки цьогорічні збори мали особливість і зібрали батьків студентів різних років навчання, виступ Володимира Степановича був акцентований з врахуванням цього. Він проаналізував стан адаптації студентів нового набору, шляхи покращення успішності. Говорячи про другокурсників, директор коледжу підкреслив важливість успішної підготовки до здачі ЗНО. Говорячи про студентів випускних груп, він проінформував батьків про перспективи продовження навчання на ОР «Бакалавр» та успішного працевлаштування. Володимир Степанович охарактеризував робітничі професії, які додатково можуть освоїти студенти, навчаючись в коледжі.

Стан успішної адаптпції студентів підтвердила змістовна концертна программа, яку підготували коледжани для своїх батьків.

А далі конкретна розмова була перенесена в аудиторії, що дало можливість кураторам груп більш предметно поінформувати про навчання та поведінку своїх вихованців. На батьківських зборах груп побували та виступили на них директор коледжу, його заступники, завідувачі відділень, вихователі гуртожитку та викладачі.

Юрій Війтик

: