Search

Вечір у студентському гуртожитку

Вечір у студентському гуртожитку

Необхідною умовою ефективної навчальної роботи студента у коледжі є адаптація, як до особливостей навчання, так і до умов проживання в гуртожитку для тих, хто приїхав з інших населених пунктів. Успіху цього процесу сприяє проведення різноманітних позаурочних заходів, пошук ефективних шляхів його реалізації.

Однією з таких форм роботи стало проведення у гуртожитку №1 ВП НУБіП України « Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» святкового вечора на тему : « Давайте, познайомимось».

У переповненій актовій залі свої артистичні уміння і навики з вокалу, розмовного жанру, гумору,читання поезії представили студенти 1-х курсів спеціальностей « Облік і оподаткування», «Комп'ютерна інженерія», « Економіка», « Агрономія», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво , торгівля та біржова діяльність».

З ініціативи студентської ради гуртожитку студентів новонабраних груп символічно прийнято до «дружньої студентської родини». Весело та захоплююче було проведено конкурси серед студентських блоків. Зокрема конкурс на « швидке поїдання мівіни», та конкурс « Де знайти перепустку» .

Вихователі Посконюк Г.П. та Боднар С.В. зачитали «Пам'ятку першокурсника», а заступник директора з виховної роботи Книш І.Я. привітав молодь з Міжнародним Днем студента та вручив нагороди дирекції коледжу з кросфіту.

Володимир Петрущак , голова студентської ради гуртожитку.

 

 

: