Search

У Свято Миколая - з подарунками до підшефних

У Свято Миколая - з подарунками до підшефних

Свято Миколая - це одне з найбажаніших свят для дітей і дорослих. Цей день є чарівним часом дарувати подарунки і загадувати бажання. Як розповідає нам історія про Святого Миколая, він був надзвичайно чесною та доброю людиною. Бачачи складне становище, в якому перебували бідні люди, він усіляко їм допомагав. Щоб не принижувати нужденних милостинею, він підкладав свої подарунки їм під двері та вікна.

Згідно легенди, Святий Миколай мешкає в Раю. Але, раз на рік, він спускається на землю, щоб відвідати діток та зробити їм подарунки за чемність, гарну поведінку та старанне навчання.  Образ Святого Миколая – втілення людяності, доброти та високих моральних цінностей. А свято на його честь- це день взаємодопомоги та турботи, коли варто допомагати тим, хто цього потребує. А робити подарунки діткам – це завжди приємно.


Уже стало доброю традицією для ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» вітати дітей з підшефних навчальних закладів з цим чудовим святом.

Студенти 21 та 22 груп коледжу під керівництвом кураторів Сидорчук Н.Я. та Жлуховської Р.С. подарували школярам сіл Печорна та Зелений Гай (Заліщицького району) і вихованцям спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату міста Заліщики справжнє свято. Хлопці та дівчата коледжу у різноманітних театралізованих костюмах представили сценічні образи, музичні та танцювальні композиції, віршовані вітання.

Але найбільше малеча раділа приходу Святого Миколая, в якого вони щиро вірять , який роздав їм солодкі подарунки та ласощі. І не тільки подарунку раділи діти, а й тому, що змогли побачити Святого Миколая, розповісти йому віршик, заспівати разом з ним пісеньку. Всі, хто був причетний до цього дійства, створили атмосферу добра, усмішок, милосердя і радості.


І в цей день бажаємо всім справжнього дива, а також повірити у казку, яка обов'язково збудеться.

Жлуховська Р.С., Сидорчук Н.Я., викладачі коледжу

: