Search

Привітали зі святами

Привітали зі святами

Завершується 2019 рік… Він був наповнений подіями знаковими як для країни, так і для колективу нашого навчального закладу. Активна наукова та міжнародна діяльність, розвиток студентського самоврядування, всебічна виховна, спортивно-масова робота, численні організаційні заходи та ін., – саме по цих напрямах будувалась робота колективу коледжу в минулому календарному році. Саме у 2019 році завершились повноваження комітетів студентської та первинної профспілкової організації працівників. Обрано нові склади виборних органів. В році, що минає, були досягнення, перемоги, можливо були напрями, які вимагають більшої уваги. Та колектив з оптимізмом дивиться у майбутнє.

З хорошим настроєм педагогічний склад, працівники коледжу зібрались в читальному залі бібліотеки на завершальну виробничу нараду в 2019 році .

Сюди їх прийшли привітати студенти з святковою новорічно-різдвяною програмою. Новорічні віншування, колядки, віршовані побажання переплітались із зворушливими новорічними піснями.

З привітальними словами до колективу звернулись директор коледжу В.С.Глова та голова профспілкового комітету І.Я.Книш.

Були і символічні подарунки від Діда Мороза та Снігурки, і солодкі гостинці від профкому.

У доброзичливій, зворушливій атмосфері проходило це дійство. А організаторами-постановниками його стали Л.Й.Сопівник та Г.В.Петрів. Майстерно його провели ведучі Тетяна Фрасуняк та Владислав Любінецький.

Вітаючи присутніх, вони побажали, щоб Новий 2020 рік прийшов до нас під знаком миру і добра, любові та поваги до ближнього, став роком чистих помислів і добрих справ та багатим на нові здобутки і приємні події. Вони також побажали солодкої куті, хліба на столі, спокою в душі, щедрих свят та дзвінкої коляди на славу землі нашої, на славу України!

Юрій Війтик

: