Search

Шануймо Матір!

Яке велике щастя жити в цьому світі, усміхатися сонцю, чути веселий спів пташок навесні, бачити безмежне блакитне небо. Справді – це велике щастя!
І всьому цьому ми завдячуємо найдорожчій людині на землі – своїй рідній матусі. Мама супроводжує нас усе життя. Її тепла посмішка, лагідні руки, найрідніший голос, її похвала чи застереження живуть у кожному з нас з дитинства і до кінця наших днів.
Пам’ятають про це і студенти Заліщицького аграрного коледжу.У ці чудові дні у Світлиці нашого закладу відбулося святкування Дня Матері. На цей захід були запрошені матері та бабусі наших студентів. У ці непрості для країни часи, вони знайшли час та можливість, щоб прийняти привітання від своїх дітей та онуків.

 


У святковій програмі звучали найщиріші віршовані рядки, щирі слова вдячності за безмежну та самовіддану материнську любов.
Звучали також пісні, де матір порівнюється із зорею – образом немеркнучим та незгасним, про важливість сім’ї та родини.
Інколи,ми, чомусь набагато пізніше, ніж належить, бачимо і усвідомлюємо роль мами у нашому житті, тому часто за її життя так і не встигаємо сказати найважливіші слова, пригорнути і потурбуватися про неї.
Саме тому всі студенти низько вклонилися своїм матерям. Подякували за їх безсонні ночі та велике терпіння, яке зробило з них гідних юнаків та дівчат.
Дорогі матері! Вітаємо Вас усіх ще раз з Вашим святом. Бажаємо Вам здоров’я, миру, достатку і усіляких гараздів у Ваших сім’ях та родинах. Ми пам’ятаємо, що Ви – найбажаніший притулок для будь-якої дитини : великої і малої! Нехай Вас береже Господь!


Надія Красій
викладач Заліщицького аграрного коледжу

Переглянути більше фотографій...

: