Search

Щиро вітаємо Вас, весняні іменинники!!!

Щиро вітаємо Вас, весняні іменинники!!!

Хто з нас не любить свят? Протягом свого життя ми відзначаємо їх безліч – державних, релігійних, народного календаря, родинних. Та є серед них особливе, особисте – день народження. В дитячі та юнацькі роки його приходу ми чекаємо з нетерпінням, покладаємо на нього великі очікування та сподівання і щиро віримо в їх здійснення.

15–18 років - прекрасний юний вік, який обов'язково хочеться відсвяткувати в колі своїх друзів. Тому і з'явилась в гуртожитку №1 ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» гарна традиція збиратися разом, щоб привітати товаришів, одногрупників, сусідів по блоку, кімнаті з їхніми іменинами.

Урочиста атмосфера, щирі поздоровлення, яскраві творчі номери – пісні, гумор, танці, гра на гітарі, солодкі подарунки. І святкова дискотека, як невід'ємна частина свята. Позитивні емоції, яскраві враження гарантовані і залишаються в спогадах надовго.

Розпочинається захід подібними словами:

Отож, сьогодні в залі свято, ми дуже раді всіх вітати!

І, сподіваємось, що кожен для себе щось узяти зможе:

Хтось настрій добрий запозичить, бо посмішка усім нам личить,

Хтось слову доброму зрадіє, бо про добро усі ми мрієм.

А дні народження святкують у нас весняні місяці

І гарну пісню їм дарують веселі хлопці-молодці!

От тільки, весна 2020 року стала особливою, бо припала на період соціального дистанціювання. Пандемія коронавірусу примусила нас відмовитися від візитів один до одного, дружніх зустрічей, багатолюдних вечірок. Довелося скасувати заздалегідь заплановані заходи. Безпека понад усе.

Отож, дорогі наші весняні іменинники, приймайте онлайн-вітання зі святом! Щастя Вам, радості, натхнення та здоров'я! Хай шлях до професійного зростання буде успішним, а всі мрії та найзаповітніші бажання збудуться!

Життя- це таємнича книга, і скільки в ній незвіданих доріг!

Лиш озирнешся і помітиш, як швидко проліта за роком рік!

Ще крок! Ідіть в життя! Правдиві будьте ви до сотні років.

Життя – це шлях із моря кроків.

Не зупиняйтесь на хвилину, не зупиняйтесь ні на мить,

Тому, хто йде в життя сміливо,- завжди щастить,завжди щастить!

Пропонуємо Вам, шановні студенти-іменинники, написати собі листа-побажання на наступний рік і зробити його «таємним скарбом», як у дитинстві, заховати куди-небудь подалі, щоб не з'явилась спокуса відкрити його раніше наступного дня народження.

А солодкі гостинці, святкова дискотека та світлі посмішки друзів чекають на Вас !!!

Вихователі гуртожитку

: