Search

Щирі вітання журналістам!

Щирі вітання журналістам!

Вирішення завдань підготовки кваліфікованих фахівців які виконує колектив коледжу, в минулому технікуму, протягом майже 80 років висвітлюється в різноманітних періодичних виданнях. Завдяки творчій майстерності професійних журналістів та авторів публікацій з числа викладачів та працівників нашого навчального закладу сотні тисяч людей дізнаються про будні життя та досягнення педагогічного і студентського колективу. Всі ці роки ми тісно співпрацюємо з районним часописом «Колос», обласними та республіканськими виданнями.

Практично з виходом перших номерів відновленого «Сільського господара» розпочалась тісна співпраця редакції цього видання з колективом Заліщицького коледжу. Це й не дивно, адже назва газети співзвучна з назвою кооперативу, керівником якого у міжвоєнні роки був Євген Васильович Храпливий. Саме його ім'я носить нині відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України – «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого». На сторінках газети регулярно висвітлюються знакові події в житті навчального закладу, публікуються пізнавальні та консультаційні матеріали викладачів. Закладено добру традицію проведення спільних творчих конкурсів серед молоді.

Напередодні Дня журналіста колектив коледжу щиро вітає дружний колектив «Сільського господара», очолюваний невтомним Богданом Теодоровичем Новосядлим та креативну команду «Колоса» на чолі з творчою Оксаною Іванівною Дяків з цим прийдешнім професійним святом! Бажаємо Вам міцного здоров'я, добробуту і злагоди у ваших сім'ях, творчого натхнення, вдячних читачів та зростання тиражів! Співпраця колективів продовжуватиметься і надалі.

Володимир Глова, директор ВП НУБіП України

«Заліщицький аграрний колледж ім.Є.Храпливого»

Ігор Книш, голова профкому працівників коледжу

: