Search

Вітаємо бібліотекарів!

Вітаємо бібліотекарів!

У кожній людині маленьке сонце,

дайте йому розігрітися.

В кожному жага – знань,

вгамуйте її книгами.

Сократ

Для декого з нас бібліотека є джерелом інформації, для інших – це місце, де можна спокійно попрацювати. Ми приходимо, щоб ознайомиться з новою літературою, переглянути журнали, газети. Бібліотеки – це невід'ємна частина суспільства, нації. Вони відображають потребу людини в накопичуванні та примноженні знань, культурному та інтелектуальному розвитку. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань.

Всю свою роботу колектив бібліотеки Заліщицького аграрного коледжу ім.Є.Храпливого спрямовує на забезпечення освітньо-виховного процесу всіма формами та методами бібліотечного та інформаційного обслуговування, бере участь в організації та проведенні виховних заходів. Колектив бібліотеки проводить цікаві тематичні, літературні, духовні заходи. Читацький актив – надійний помічник у роботі бібліотеки.

Одне з провідних завдань бібліотеки навчального закладу – навчити студентів самостійно здобувати знання, вести науково-дослідницьку роботу. Для цього необхідно виробити в студентів певні навички роботи з книгою, бібліографічною інформацією. Завдячуючи підтримці дирекції коледжу, бібліотечні фонди поповнюються новою літературою, як художньою так і спеціалізованою.

З нагоди свята хочу побажати всім вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров'я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.

Бажаю процвітання вашим бібліотекам, а бібліотечним працівникам - натхнення і плідних звершень, міцного здоров'я і достатку, віри, надії, любові і мудрості у виконанні благородної місії на користь рідної України.

Запрошуємо всіх, хто любить поринути у дивовижний світ книги, до нашої бібліотеки!

Надія Ємчук, завідуюча бібліотеки

: