Search

Зі святом, колеги!

Зі святом, колеги!

З розмаїттям кольорів золотої осені в природі приходить свято до освітян. Напередодні Дня працівників освіти викладачі, вихователі гуртожитку, бібліотекарі зібрались в актовому залі коледжу.

Традиційно до присутніх з вітальним словом звернувся директор коледжу В.С. Глова. Бажаючи їм міцного здоров'я, наснаги, терпіння, творчих успіхів у справі виховання, він підкреслив, що ім'я Вчителя звучить гордо. Володимир Степанович закликав докласти всіх зусиль, використовуючи свої знання та досвід, щоб формувати як майбутніх спеціалістів-професіоналів, так і їхні високі людські, моральні якості.

Викладач коледжу В.В.Гагалюк удостоєний високого звання Заслуженого працівника НУБіП України.

А тих педагогічних працівників, які досягають високих показників у своїй діяльності, було відзначено грамотами та грошовими преміями.

 

Особливістю цьогорічного відзначення професійного свята було те, що студенти вітали своїх наставників не зі сцени, а з екрану мультимедійного проектора, заздалегідь підготувавши щирі вітання. З екрану прозвучали не тільки слова ведучих та відеофрагменти художніх номерів у виконанні учасників ансамблів «Хлібодари», «Браво», окремих виконавців. Своєрідною несподіванкою для присутніх в залі стали вітання від колишніх випускників, які прозвучали в ході демонстрації.

Найвищою оцінкою роботи викладачів є саме успіх колишніх вихованців, студентів, які, ставши спеціалістами, знайшли своє місце в житті, та з вдячністю згадують тих, хто формував їхні знання, уміння та навики. Сьогодні ми по праву гордимося нашими випускниками.

А День працівників освіти відзначають учителі, викладачі, педагогічні працівники. Тож зі святом Вас, колеги!

Юрій Війтик

: