Search

Конкурс «Краса НУБІП України – 2021»

Конкурс «Краса НУБІП України – 2021»

З метою виявлення обдарованої молоді та створення умов для реалізації творчого потенціалу, залучення студентів до участі в культурно – масових заходах ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України» долучився до розважально – інтелектуального конкурсу « Краса НУБІП України – 2021».

Даний захід проводився серед студентів навчально- наукових інститутів та факультетів базового закладу Національного університету біоресурсів і природокостування України та відокремлених структурних підрозділів НУБІП України.

Завданнями конкурсу є:

  • представлення краси, як сукупності духовних, інтелектуальних і творчих здібностей особистості;
  • формування естетичних смаків;
  • пропагування ідеалів і цінностей гармонійного розвитку особистості, моди на природну красу, здоровʹя, освіту, фізичну та духовну досконалість;
  • розвиток інтелектуальних і творчих інтересів та здібностей студентів;
  • змістовне проведення дозвілля.

Переможцями першого етапу конкурсу стали Тетяна Перит, студентка 3-го курсу, спеціальності « Облік та оподаткування» та Владислав Любінецький, студент 4-го курсу спеціальності « Комп'ютерна інженерія».

Другий етап – фіналу онлайн – конкурсу відбувся 18 березня у НУБІП України. На розгляд членів журі було представлено завдання інтелектуального конкурсу «Моя візитівка», дефіле «Український калейдоскоп», творчий конкурс «Талант – шоу» та дефіле у вечірньому вбранні.

Членами журі є представники університету, органи студентського самоврядування НУБІП України, представники творчих організацій та творчих професійних спілок України, фахівці у сфері культури, мистецтва, модельної справи, які за десятибальною шкалою визначатимуть переможців у номінаціях.

Вашій увазі пропонуємо творчі роботи учасників конкурсу від нашого коледжу:



Ознайомитись з усіма відеоматеріалами учасників конкурсу


Студентська організація НУБІП України проводить голосування в номінації «Міс та Містер глядацькі симпатії НУБіП».

Голосування триватиме до 20 березня включно.

Результати будуть оприлюднені 21 березня на сайті НУБіП України.

А тепер зробіть свій вибір:



Ігор Книш, заступник директора з виховної роботи коледжу

: