Search

І радість і щем сплелись воєдино..

123-річчя :

НУБіП України,

ВСП Заліщицького фахового коледжу імені Є Храпливого,

від дня народження Євгена Храпливого

І радість і щем сплелись воєдино..

У ВСП "Заліщицький фаховий коледж імені Євгена Храпливого» НУБіП України відбулися урочистості, присвячені врученню дипломів молодшого спеціаліста та свідоцтв про повну загальну середню освіту цьогорічним випускникам.

У вир самостійного життя вирушили кваліфіковані агрономи, екологи, аси комп'ютерної справи, бухгалтери, економісти, фінансисти, підприємці.

У ході свята із словами благословення до випускників, батьків, гостей звернувся духовний наставник студентства отець Іван, настоятель Церкви Святої Покрови.

 

 

Щирі слова-вітання лунали від директора ВСП Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України, відмінника освіти України, магістра управління Глови Володимира Степановича , начальниці Заліщицького АТ "Райффайзен банк Аваль" Джумаги Тетяни Іванівни, заступника начальника відділу освіти Заліщицької міської ради Стратія Назарія Ярославовича.

Із слова щирої вдячності та подяки від усіх випускників до викладачів, працівників коледжу, батьків звернулися старости випускних груп.

Вручення дипломів – неповторне, незвичайне свято, до якого три чи чотири роки, як по сходах, довелося підійматися нашим випускникам.

Заступник директора з навчальної роботи Сопилюк Михайло Васильович оголосив наказ про завершення навчання та вручення дипломів молодшого спеціаліста та свідоцтв про повну загальну середню освіту, посвідчень про присвоєння робітничої професії.

Виконуюча обов'язки заступника директора коледжу з виховної роботи Руснак Світлана Григорівна озвучила наказ про нагородження грамотами тих студентів, які за роки навчання були обличчям коледжу в громадському житті, студентському самоврядуванні, мали спортивні досягнення та представляли навчальний заклад у культурно – масових заходах.

З напутнім словом до випускників звернулися ті, хто вболівав за них не менше, аніж батьки, хто радів їхнім успіхам і засмучувався через невдачі – їх куратори: Петрів Галина Василівна, Сопівник Любов Йосипівна, Озімінська Орися Яківна, Глова Галина Романівна, Сагайдак Ірина Петрівна.

Слова ніжності, доброти, материнської любові лунали з уст батьків випускників Перит Валентини Володимирівни та Фрасуняка Володимира Івановича.

У цей святковий день лунали пісні, були й сльози, хвилини смутку від розставання й радості від закінчення коледжу. Плин часу неминучий, тому коледж чекає нових студентів, молодих натхненних сміливих, щоб писати нову сторінку історії навчального закладу.

С.Г.Руснак, в.о. заступника директора коледжу

з виховної роботи

: