Search

Літопис навчального закладу продовжується…

123-річчя :

НУБіП України,

ВСП Заліщицького фахового коледжу імені Є Храпливого,

від дня народження Євгена Храпливого

Літопис навчального закладу продовжується…

Вийшов з друку черговий випуск альманаху-щорічника «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого-2021». Видання такого щорічника стало традиційним з часу відзначення 100-літнього ювілею навчального закладу. В 2004 році серед заходів по святкуванню цієї події, було підготовлено і альманах про життя коледжу. А наступні випуски, яких друком вийшло вже 17, доповнювалися новими розділами, урізноманітнювалась тематика публікованих матеріалів. З'явились сторінки з світлинами випускників, а згодом і сторінки, які знайомлять і з новоприйнятими студентами.

Не став виключенням щодо інновацій і цьогорічний номер щорічника. Серед традиційних тем випуску – сторінки НУБіП України, які знайомлять читача з базовим навчальним закладом, до складу якого входить Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого, з керівництвом університету.

Є сторінки, які інформують про діяльність міжкафедральної навчальної лабораторії НУБіП України, що діє на базі коледжу.

Щорічник знайомить із підрозділами навчального закладу, роботою циклових комісій, бібліотеки, гуртожитку, роботою профспілкових організацій викладачів та студентів.

Цікавими є матеріали виховної роботи, спортивного життя.

В цьогорічному випуску, крім традиційних «Основних віх історії», є матеріал «Вони творили історію закладу у минулі роки».

В щорічнику поміщена фотогалерея викладацького складу.

Інтерес викликають публікації про долю випускників навчального закладу, які досягли значних успіхів у професійній діяльності.

Традиційно значну частину альманаху займають сторінки з портретами цьогорічних випускників. На цих сторінках можна прочитати теплі слова побажань від кураторів груп.

Щороку у випусках альманахів звучать щирі слова подяки за співпрацю керівникам та колективам установ, організацій та підприємств, з якими навчальний заклад підтримує міцні зв'язки.

Завершено черговий навчальний рік. Група дипломованих спеціалістів, завершивши навчання, покинула стіни рідної альма-матері. Разом з документами про освіту вони отримали випуски альманаху-щорічника, який повертатиме їх у незабутні студентські роки, та нагадуватиме про традиційну зустріч випускників, яка організовується щороку..

Юрій Війтик, член редакційної ради щорічника

: