Search

Відновленню Незалежності України – 30 років!

Фотофакти

Відновленню Незалежності України – 30 років!

Україна відсвяткувала 30-річчя відновлення Незалежності. Проведено військовий парад, на якому з яскравою промовою виступив Президент України Володимир Зеленський. Святкові дійства пройшли в селах, містах та містечках нашої країни. Святкування були проведені і в нашому місті Заліщики. У всіх цих дійствах безпосередню участь взяв колектив Заліщицького фахового коледжу імені Є.Храпливого. Ще напередодні в коледжі було урочисто піднято Державний Прапор України.

Біля приміщення Заліщицької міської ради, де відбулись урочини з нагоди Дня Державного Прапора України, була присутня і делегація навчального закладу.

З історичною довідкою виступив історик, заступник директора коледжу Михайло Сопилюк.

Колектив коледжу був представлений і на урочистостях, присвячених 30-річчю Незалежності України на центральному майдані міста.

На цьому святі М.В.Сопилюку міський голова І.П.Дрозд вручив пам'ятну медаль «30 років Незалежності України».

На центральному майдані Заліщиків були розгорнуті численні виставки, які підготували навчальні заклади, сільські громади. Серед них була і експозиція Заліщицького коледжу. В її підготовці активну участь взяли Л.Й.Сопівник, О.А.Червоногріцька, П.М.Коропецький, А.В.РадикО.В.Галайдіда, О.В.Юрійчук, Ю.Л.Гірчак, І.Я.Книш, пасічник коледжу Володимир Іваненко.

Перегорнута ще одна сторінка історії України. Наша країна вступила в четверте десятиліття своєї Незалежності. Разом з нею будує майбутнє і колектив ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім..Є.Храпливого НУБіП України», готуючи спеціалістів, які працюватимуть на розбудові процвітаючої України.

Юрій Війтик

: