Search

Увага – людям похилого віку

Наш календар

Увага – людям похилого віку

1 жовтня громадськість відзначила Міжнародний День людей похилого віку. В Україні його відзначають і як День ветерана. В цей день в с. Зелений Гай завітав депутат Заліщицької міської ради, в.о.директора Заліщицького фахового коледжу імені Є.Храпливого Б.С.Павлюк. Приїхав висловити повагу людям похилого віку, які проживають на території сіл Зелений Гай та Печорна. Багато з них частину свого трудового шляху пройшли, працюючи в Заліщицькому радгоспі-технікумі (нинішній коледж), до складу якого ввійшли землі колишнього колгоспу ім.Т.Шевченка. Не дивно, що багато з них і донині називають навчальний заклад радгоспом-технікумом.

Подарунок – найстарішій жительці села – Рогацькій Стефанії Дмитрівні (99 років)

Борис Степанович тепло привітав частину трударів-ветеранів, які зібралися в приміщенні старостату та вручив продуктові набори. До вітань прилучилась староста сіл Зелений Гай та Печорна М.М.Данилюк.

Вона також висловила щирі слова подяки людям поважного віку.

Продовживши цю благородну акцію, Марія Миколаївна тепло відгукнулась на неї публікацією у Фейсбуку:

«Сьогодні свято.День людей похилого віку.Піклування про цих людей- це справа всього суспільства,адже ці люди зберегли для нас найкращі традиції,навчили долати труднощі.Чимало випробувань,болюі втрат довелося їм пережити.І сьогодні до нас завітав в.о.директораЗаліщицького фахового коледжу Павлюк Борис Степанович з невеличкими подарунками,і з словами вдячності за їхню працю і прожиті роки.До цієї спонсорської діяльності долучилися і підприємці-Боцян Михайло,Павлюк Іван, Марчак Михайло,Герлевич Олександр,та Чепіль Ігор. Я від свого імені хочу щиро подякувати всім за те добро,яке ви проявили. Адже для цих людей- головне повага,і добре слово.Я завітала до всіх, і дарувала їм ці подарунки,і бачила ,як світилися їхні очі,вони раділи як малі діти,адже для декого це було вперше за 80 та 99 прожитих років

Будьте здорові і радійте успіхам дітей,онуків та правнуків.Миру вам,оптимізму,благополуччя та довгих років життя.»

З повагою- Марія Данилюк, староста сіл Зелений Гай та с.Печорна.

: