Search

Знайомство з першокурсниками у студентському гуртожитку

Знайомство з першокурсниками у студентському гуртожитку

Напевно багато хто погодиться, що студентські роки в житті кожної людини є незабутніми, унікальними, наповненими цікавими подіями. Запам'ятовується майже кожний момент, особливо з першого курсу навчання.

Щороку, в останні дні жовтня у Відокремленому структурному підрозділі Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України проводиться свято: «Знайомство з першокурсниками».

Цьогорічне представлення студентами своїх талантів відбувалося з дотриманням протиепідемічних заходів та соціальної дистанції.

Першокурсники приємно здивували, адже так натхненно виконувати пісні, декламували вірші, розповідати гуморески, виконувати ролі в сценках, можуть тільки молоді люди, які справді люблять вчитися та активно проводити вільний час.

Вихователі гуртожитку Посконюк Г.П. та Олійнич Р.О. разом із студентською радою гуртожитку підготували різноманітні і цікаві конкурси , в яких студенти продемонстрували свої вміння та навики.

А переможці були нагороджені цінними призами.

На завершення свята студенти зачитали клятву першокурсника.

Святкування завершилось святковою дискотекою. На святковому дійстві були присутні в. о. директора коледжу Павлюк Б.С, заступник директора з виховної роботи Книш І.Я., черговий викладач Киверига О.Ю., куратори: 11- групи – Пронь М.Б., 12- групи Завінська О.М., 14 – групи Яремчук О.М.

Борис Степанович відзначив високу підготовку студентами першого року навчання та подякував організаторам та учасникам за цікаву розважальну програму.

Загалом веселі жарти, доброзичлива дружна атмосфера, яка панувала в залі цього урочистого дня, продемонструвала готовність молоді активно включитися у освітній і творчий процес нашого коледжу.

Ольга Киверига, викладач коледжу

: