Search

Наші студенти – талановиті!

Наші студенти – талановиті!

У відокремленому структурному підрозділі « Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України» відбувся фінал щорічного традиційного конкурсу «Таланти твої, першокурснику», який засвідчив, що молодь, яка вступила в наш навчальний заклад, безперечно, талановита і креативна. Свої творчі доробки презентували студенти економічного та технологічного відділень коледжу.

Кожна група старалась представити свої номери художньої самодіяльності. Конкурс проводився за такими жанрами: вокал, хореографія , художнє читання, гра на музичних інструментах, театральне мистецтво.

Через карантинні обмеження цьогорічний конкурс проходив у змішаному режимі. Але це не завадило новому студентському поповненню яскраво проявити свої здібності та артистичні вміння.

Ця особлива подія є важливим адаптаційним кроком для студентів - першокурсників. Адже з цього моменту вони відчувають смак веселого, цікавого і насиченого студентського життя.

Сподіваємося, що глядачі будуть мати змогу належним чином оцінити величезну роботу кураторів груп, керівників гуртків, студентського самоврядування і всіх тих, хто брав участь у підготовці та проведенні конкурсу. Кращі художні номери будуть відзначені до Міжнародного дня студента.

Бажаємо нашим чудовим першокурсникам нових успіхів у всіх видах студентської діяльності!

Ігор Книш, заступник директора з виховної роботи

: