Search

Вагома підтримка від коледжан

Вагома підтримка від коледжан

Наближаються святкові дні: свято Миколая, Новий рік, Різдво. Ми маємо можливість зустріти ці свята під мирним небом, в родинному колі. Та завдячуємо за це в першу чергу нашим воїнам на Сході України, які тримають оборону, захищаючи незалежність України від посягань підступного північного сусіда.

Традиційною стала підтримка наших захисників вже з перших днів боротьби проти агресора. Ця допомога, до якої прилучаються сотні тисяч українців, знаходить своїх адресатів за допомогою армії волонтерів. В черговий раз заліщицькі волонтери здійснили поїздку в район бойових дій з численними смаколиками для наших воїнів.

Серед цих подарунків були і вареники, ліплені з любов'ю жіноцтвом Заліщицького фахового коледжу імені Є.Храпливого. Вже не вперше, на цей раз напередодні свята Миколая, разом з подарунками від Заліщицької та Товстенської територіальних громад, на Схід було доставлено і посилку від коледжан.

Висловлюємо надію на те, що подібні послання зміцнюватимуть тіло і дух наших захисників. Перемога неодмінно буде за нами! А нашим воїнам смачного! Приємного апетиту! Повертайтеся живими-здоровими з перемогою до своїх родин!

Юрій Війтик

: