Search

Співпраця з батьками – запорука успішного освітньо-виховного процесу

Співпраця з батьками – запорука успішного освітньо-виховного процесу

З метою покращення організації освітнього процесу в коледжі та дослідження стану навчально-виховного процесу 10 грудня 2021 року у ВСП Заліщицький ФК імені Є. Храпливого НУБіП України відбулися батьківські збори студентів 22 -22С груп за спеціальністю 201 «Агрономія».

На зборах куратор ознайомила батьків з особливостями освітнього процесу. Звернула увагу на:

  1. особливості навчального процесу: оцінювання, домашні завдання, самопочуття студентів, правила проживання в гуртожитку, умови нарахування стипендії на основі рейтингу;
  2. увага батьків студентів-другокурсників зверталася на те, що їхні діти цьогоріч будуть складати Державні підсумкові атестації з української мови та літератури, математики і третій предмет на вибір у форматі ЗНО;
  3. зайнятість студентів в гуртках та секціях;
  4. поведінка студентів в громадських місцях;
  5. відвідування занять студентами.

Після зборів батьки більш детально ознайомились з успішністю та відвідуванням своїх дітей у спілкуванні з куратором групи та мали можливість зустрітися з викладачами-предметниками.
Такі заходи дають позитивний результат в організації освітнього процесу, бо тільки спільними зусиллями батьків та викладачів можна виховати гідних молодих людей, які будуть в майбутньому свідомими громадянами своєї країни.

Валентина ПЕРИТ, куратор 22-22С груп

: