Search

Святкове привітання колективу коледжу з Новим роком та Різдвом Христовим!

 

Святкове привітання колективу коледжу з Новим роком та Різдвом Христовим!

Вже рік старий за обрії пливе.

Уже й Новий стоїть на виднокрузі.

Хай у Новому буде все нове,

– старі лиш вина, істини і друзі!

Ліна Костенко

Як приємно, що в нас є свято, якому радіють усі. Свято, яке не знає кордонів ні в часі, а ні в просторі, а ні у віці. Напевно, єдине свято в році, яке обіцяє нам здійснення найзаповітніших мрій і бажань! Свято з дитинства – Новий рік. А за ним ще чарівне Різдво з колядками, запашною кутею та родинним теплом.

У переддень свят студенти ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Храпливого» НУБіП України підготували привітання для трудового колективу коледжу з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим.

Концертна програма розпочалась з презентації відео про Святого Миколая, який неочікувано завітав до зали та приніс повний мішок привітань та смаколиків.

А за Миколаєм не забарились і Дід Мороз зі Снігуркою і побажали всім присутнім щастя, міцного здоров'я,успіхів у роботі, замети усмішок, хурделиці сміху та, звісно, вручили подарунки.

З привітаннями звернулись в.о. директора коледжу Борис Павлюк, заступник директора з навчальної роботи Михайло Сопилюк та голова профспілкового комітету Ігор Книш, які, підбивши підсумки минулого року, побажали нових звершень у році прийдешньому.

Дзвінкий та щирий сміх викликали два капосних чортяки, які увірвались на свято, лякали присутніх, але не встигли заподіяти нічого лихого.

На щастя, на долю засівали щедрувальники і лунали веселі щедрівки та колядки.

А також були танці, пісні, гумористичні прикмети і весь цей позитивний настрій підтримували чарівні ведучі Денис Андрусик та Христина Роман.

А на завершення хочеться всім побажати, щоб в прийдешньому році з нами сталося те саме диво, про яке ми всі так мріємо. Хоч у кожного воно своє, але воно обов'язково найнеобхідніше і найважливіше. Бажаємо, щоб всі ми були живі і здорові, щоб займалися тим, що приносить нам задоволення. Бажаємо досягати нових вершин і самореалізовуватися. А ще бажаємо побільше радісних моментів, які переходять в приємні спогади, і зустрічей з друзями і рідними.


З Новим роком! З Різдвом Христовим!

Свято підготували:

Куратори Михайло Пронь та Ольга Завінська,

а також студенти 11КЕ,12, 24 та 25 ФПЕ груп.

: