Search

Працює тил

Фотофакти

Працює тил

З введенням воєнного стану та початком боротьби України проти віроломного російського агресора в нашому фаховому коледжі розпочались вимушені канікули. Та викладачі, працівники разом з вчителями заліщицьких шкіл, працівниками установ та іншими заліщанами прилучилися до організації допомоги захисникам України. Частина заліщан вже відбули в район бойових дій та поповнила лави оборонців. Надається допомога нашим Збройним Силам грошовими коштами, збором продуктових наборів.

В їдальні коледжу було організовано підготовку української страви – вареників, які після приготування заливаються смальцем та будуть відправлені на фронт. Вареники та наш продукт із українського сала – це теж підтримка нашим воїнам. На їх приготування два мішки муки було надано керівником СГ ТОВ «Добробут» Мирославом Розлуцьким.

А в приміщенні міського будинку народної творчості зібралися не тільки педагоги, працівники установ, молодь, активні заліщани. Їх зусиллями було сплетено значну кількість маскувальної сітки, яка при нагоді теж буде відправлена на фронт. Ми віримо в те, що спільними зусиллями об'єднаної України, при підтримці наших друзів з-за кордону перемога над агресором буде досягнута. Слава Україні! Героям слава!

Фото Юрія ВІЙТИКА

: