Search

Передвеликодні подарунки

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Передвеликодні подарунки

Для перемоги у війні з російськими загарбниками важлива допомога кожного з нас.

З перших днів вторгнення колектив ВСП Заліщицький фаховий коледж ім..Є.Храпливого НУБіП України активно надає допомогу нашим захисникам. Чимало викладачів, лаборантів та працівників взяли участь у виготовленні маскувальних сіток. Колективом коледжу регулярно передаються волонтерам необхідні набори лікарських засобів та засобів гігієни. Частими стали спільні приготування вареників, пельменів, випікання тістечок на базі їдальні коледжу. Всього передано 410 десятилітрових відер вареників, 115 відер пельменів, 420 кг печива. Робота, до якої регулярно прилучаються працівники інших навчальних закладів міста, заліщани, продовжується.

Не можуть залишатися осторонь історичних подій, які відбуваються в Україні і студенти нашого коледжу, у різний спосіб активно долучаючись до підтримки нашого війська та захисту країни.

Напередодні великого свята – світлого Воскресіння Христового, за ініціативи студентського парламенту, студенти організували  акцію на підтримку військових "Спечи пасочку для воїна". До заходу долучилися всі студентські групи.

Героїчним захисникам студенти коледжу разом з пасками та бабками, також передали різних смаколиків – цукерки, печиво, вітальні листівки. У кожен великодній набір поклали освячені обереги: вервечку та образок. Всі ці набори передані заліщицьким волонтерам в особі Михайла Гушоватого, які регулярно доставляють допомогу захисникам України на фронт.

Жорстока війна змусила сотні тисяч українців із зони воєнних дій покинути свої домівки, багато з яких було зруйновано. Частина вимушених переселенців опинилася в нашому місті. Деякі з них знайшли прихисток в гуртожитку Заліщицького фахового коледжу.

В передсвятковий день сюди завітали директор коледжу Борис Павлюк та заступник директора Михайло Сопилюк. Вони передали переселенцям разом з побажаннями мужності, терпіння та віри в перемогу України продуктові набори, комплектування яких було ініціативою студентів та викладачів нашого навчального закладу.

Отримуючи ці передвеликодні подарунки, розчулені тимчасові мешканці гуртожитку висловили теплі слова вдячності колективу коледжу та заліщанам, які щиро прийняли вимушених переселенців та надають всю необхідну допомогу.

Адже ми єдиний народ, ми – Українці. І таку єдність не подолати жодному агресору.

Перемога обов'язково буде за нами!

Слава Україні! Героям слава!

Христос воскрес! Воістину воскрес!

 

Світлана РУСНАК, Юрій ВІЙТИК, викладачі коледжу

 

: