Search

Відзначення свята – Дня матері

Наш календар

Відзначення свята – Дня матері

День Матері в Україні відзначається щорічно - у другу неділю травня. Цьогоріч- 8 травня. Травень вибрали не випадково - адже саме цього місяця шанують Пречисту Діву Марію, матір Ісуса Христа. До неї жінки споконвіку звертаються в важкі хвилини життя, коли потрібна допомога та заступництво.

Це свято дуже важливе для кожного українця, воно покликане шанувати материнство, зв'язки матері та її дітей, а також показує особливий вплив матерів у суспільстві. День Матері відзначають у багатьох країнах світу, адже воно про головну людину в житті - Маму.

Напередодні свята, 5 травня 2022 року, з ініціативи завідувачки бібліотеки Борщівського агротехнічного фахового коледжу Надії Парнети та за підтримки Науково- методичного центру ВФПО відбувся поетичний флешмоб "Серце матері".

У цьому дійстві взяли участь і представники нашого коледжу: Надія Ємчук, Людмила Атаманчук, Наталія Гнатяк .

Прилучилися до проведення флешмобу ВСП "Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України" (зав.бібліотекою Ольги Михайлишин); Юлія Смирнова- ВСП «Путивльський фаховий коледж Сумського національного аграрного університету»; Людмила Бурячинська - ВСП «Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України ; Оксана Пальоха- Володимир-Волинський педагогічний фаховий коледж ім. А.Ю. Кримського Волинської обласної ради; Людмила Буровська - ВСП «Чернятинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету».

Під час марафону відбулась дуже цікава зустріч з прикарпатською письменницею Оксаною Кузів, яка читала свою ліричну поезію.

Висловлюємо вдячність організаторам та ініціаторам, що запросили нас до участі у зворушливому поетичному флешмобі.

Бажаємо всім мирного неба та перемоги !!!

Слава Україні!  Героям Слава!

Наталія ГНАТЯК, бібліотекарка коледжу

: