Search

Місія під назвою «Робити добро»

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Місія під назвою «Робити добро»


 

27 серпня 2022 року у Заліщиках вдруге відбувся благодійний забіг під назвою «Друзі» приурочений до Дня Незалежності України, організований Освітньою програмою «Друзі» метою якої є підтримка дітей-сиріт. У цьому забігу взяли участь зокрема юні бігуни, професійні спортсмени представники установ міста, закладів освіти та працівники коледжу.

Цьогоріч кошти які поступили як благодійні внески будуть використані не тільки на потреби дітей учасників проєкту, але 40 % від зібраної суми будуть спрямовані Збройним Силам України. Понад 60 учасників стартували на центральній площі міста, далі бігли в нижній парк, де знаходиться палац Бруніцьких і звідти центральною вулицею міста учасники забігу повернулися на центральний майдан.

Урочисту частину відкрила привітанням волонтерка, директорка благодійного фонду для дітей-сиріт «Твій друг» Таїсія Рубаняк.

Перед початком забігу, відбувся інструктаж і розминка, яку провів зірковий гість Іван Гешко український спортсмен, чемпіон світу і Європи, учасник трьох Олімпійських ігор з легкої атлетики.

Після приходу до фінішу на всіх учасників у центрі міста очікували солодкі напої та енергетичні батончики.

У марафоні «Друзі» не було переможених: кожен, хто подолав дистанцію, автоматично ставав переможцем.

З настановою зі Святого Письма звернувся парох храму Покрови Пресвятої Богородиці отець Іван Сендзюк, котрий побажав міцного здоров'я, Перемоги, мирного неба та запросив помолитися за всіх присутніх, воїнів і тих, хто потерпає від війни.

Після молитви кожен охочий міг написати на прапорі України слова вдячності та підтримки українським воїнам. Державні стяги передадуть до військових формувань.


 Уляна ВИЗНЮК, викладач економічних дисциплін

: