Search

Працює студентська профспілка

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Працює студентська профспілка

У ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України» відбулися виборні збори представників Профспілкової організації. Під час зустрічі заступник директора з виховної роботи Ігор Книш ознайомив першокурсників з подальшою діяльністю профспілкової організації. Голова первинної профспілкової організації студентів коледжу Іван Зубик розкрив сутність роботи, розповів про діяльність в минулому навчальному році.

Профспілкова організація – це надзвичайно згуртована, дружна група студентської молоді, яка за будь-яких обставин готова допомогти студентам у вирішенні проблемних питань, вміє з співчуттям поставитись до горя ближніх, підтримати у складних життєвих ситуаціях, а також щиро порадіти за перемоги та здобутки своїх учасників

Під час нашої спільної роботи будуть проводитися дуже цікаві заходи, в яких ви зможете прийняти участь та проявити себе .

Шляхом голосування з представників студентських груп було обрано профспілковий комітет . В який увійшли : Богдан Мендик , Христина Когут , Юлія Корнят , Тетяна Бойчук , Олександр Земледух , Наталія Криклевич . Василь Юрійчук, Вікторія Соляр , Кіріл Омельченко.

Також обговорили хід подальших дій та майбутніх планів . А ще під час нашої зустрічі проведено голосування на посаду нового заступника голови профспілкової організації .

Одноголосно на цю посаду було обрано студентку 24 групи Христину Когут . Про подальшу нашу роботу зможете дізнатися на інстаграм акаунті нашого коледжу @zal.professionalcollege .

Іван ЗУБИК, голова первинної

профспілкової організації студентів коледжу

: