Search

Вітаємо іменинників!

Вісті з гуртожитку

Вітаємо іменинників!

Серед різноманітних заходів, які входять до освітньо-виховного процесу в коледжі, значне місце займає робота, яку проводять вихователі та студентська рада гуртожитку. Але, незважаючи на дистанційне навчання у минулих роках та запровадження воєнного стану сьогодні, значну частину часу студенти, які навчаються в коледжі і прибули сюди з інших населених пунктів, проводять саме в гуртожитку.

Традиційними стали проведення тут різноманітних конкурсів, вікторин, змагань. І серед них важливе місце займають регулярні вітання іменинників. 

Так нещодавно у студентському гуртожитку відбувся захід « День народження у тебе». Щирі привітання були адресовані для тих студентів, які народилися у зимові, весняні та літні пори року. «Солодкі» подарунки, домашня атмосфера, щирі віршовані та музичні номери прийшлися до душі кожному, хто знаходився у актовій залі гуртожитку.

Особливо цей захід зворушив студентів новонабраних груп, які проходять процес адаптації. Тому проводячи такі заходи, вихователі та куратори груп формують студентський колектив, сприяють встановленню дружніх стосунків, пробуджують почуття доброти, любові, поваги та колективізму.

Галина ПОСКОНЮК, Роман ОЛІЙНИЧ, вихователі гуртожитку

: