Search

«Учитель спокою не знає, учитель завжди у тривозі»

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

    «Учитель спокою не знає, учитель завжди у тривозі»

Дякуємо вам, що ви на світі є,

що сієте добро, як щедрий колос…

День працівників освіти в Україні відзначається у першу неділю жовтня. Встановлено це свято Указом Президента України в 1994 році. Святкування і привітання освітян у цей день проводяться напередодні в усіх освітніх установах країни.

А у ВСП Заліщицькому ФК імені Є.Храпливого НУБіП України цей день завжди проходить по-особливому.Напередодні Дня працівників освіти, 29 вересня, студенти влаштували для викладачів справжнє свято - біля ошатно прибраного входу в навчальний корпус зустрічали своїх педагогів, вітали і з щирими побажаннями дарували їм святкові сюрпризи. Це був один із небагатьох днів у навчальному році, коли студентство прибігло до коледжу ще задовго до дзвінка, щоб сказати багато гарних слів на адресу своїх наставників.
Пари пролетіли так швидко, що всі подекуди здивовано дивилися на годинники.

А після занять всіх чекав ще один сюрприз – святковий, благодійний концерт з нагоди Дня працівників освіти на підтримку ЗСУ. «З журбою радість обнялись» у ході концертної програми, бо не могли не згадати Хвилиною мовчання полеглих захисників України.

З вітальним словом до працівників звернувся директор коледжу Борис Павлюк, який вручив грамоти викладачам, бібліотекарям, вихователям.

Привітати педагогічних працівників зі святом прийшла секретар Заліщицької міської ради Уляна Лисак, яка відзначила високий професіоналізм педагогічного колективу та вручила грамоти Заліщицької міської ради.

В актовій залі коледжу відчувалось приємне хвилювання. Адже для багатьох вихід на «велику» коледжівську сцену був вперше. Бурхливими оплесками зустрічали глядачі гурт "Браво", вокальне тріо "Зустріч", солістів Романа Савчука та Мар'яну Колодій, Івана Мандзюка та Марту Желізняк, вокальний ансамбль "Намисто", народний ансамбль пісні і танцю 'Хлібодари».
Багато пісень, танців, жартів змушували глядачів у залі посміхатися і гучно аплодувати. Професійно провели концертну порограму ведучі Руслана Фурман та Василь Приведа.


Свято принесло гарний настрій та задоволення всій дружній коледжівській родині!


Дорогі викладачі!

Нехай гарний настрій, який подарували студенти у цей святковий день залишиться з вами на весь навчальний рік. Посміхайтеся частіше і всі негаразди минуть. Зі святом вас, міцного здоров'я і багато терпіння, а також любові до своїх, таких рідних студентів!

Ольга ЮРІЙЧУК, Світлана РУСНАК, Наталія СИДОРЧУК, викладачі коледжу,організатори свята

: