Search

«Ми – нащадки козацької слави»

«Ми – нащадки козацької слави»

У ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України» в рамках Тижня дисципліни «Захист України», відбувся спортивно-патріотичний захід «Ми – нащадки козацької слави». Змагання були приурочені Дню українського козацтва, Дню Української повстанської армії, Дню захисників та захисниць України, які мужньо обороняють нашу державу.

В них взяли участь команди закладів освіти м.Заліщики, а саме: нашого коледжу, Заліщицької державної гімназії, Загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 2, Спеціалізованої школи І-ІІІ ст. ім.О.С.Маковея з поглибленим вивченням інформаційних технологій та технологічних дисциплін.

Гостями заходу були заступник начальника відділу освіти Заліщицької міської ради Назарій Стратій, директор дитячо-юнацької спортивної школи Заліщицької міської ради Микола Богуцький, які разом з директором коледжу Борисом Павлюком ввійшли до складу суддівської колегії.

Учасників змагань щиро привітали Борис Павлюк та Назарій Стратій.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять полеглих захисників та захисниць України в російсько-українській війні.

Учасники команд мали можливість проявити свою силу, витримку, винахідливість та зібраність у наступних конкурсах: бігова естафета «М'язи в тонусі», армреслінг «Чия рука найсильніша?», дартс, боротьба на колоді, перенесення дівчини через кладку, підняття гирі, біг в мішках, перенесення гирь, підтягування, перетягування канату.

Переможцями змагань стала команда ВСП Заліщицький фаховий коледж ім.Є.Храпливого НУБіП України, з чим ми їх щиро вітаємо. Команди із Спеціалізованої школи І-ІІІ ст. ім.О.С.Маковея та Заліщицької державної гімназії зайняли 2 і 3 місце відповідно. Всі команди, які взяли участь у змаганнях, були нагороджені грамотами та солодкими призами, які вручив директор коледжу Борис Павлюк.

Учасники змагань показали себе сильними, наполегливими, завзятими, веселими і кмітливими. І не дивно, адже ми живемо на землі, яка зростила чудових захисників, відважних козаків, які обороняють нас і нашу Батьківщину. Сподіваємося, що започатковану традицію ми будемо продовжувати з року в рік.

Василь ТОКАРЧУК, Олександра ЯРЕМЧУК, Іван ЗУБИК, викладачі коледжу, організатори змагань

: