Search

Традиційна зустріч з батьками студентів-першокурсників

Традиційна зустріч з батьками студентів-першокурсників

Незважаючи на військовий стан та обставини в яких здійснюється освітній процес у ВСП " Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України проведені батьківські збори у студентських групах 1-го курсу.

Особливістю цьогорічного заходу стало його проведення у очному режимі після двох років дистанційного спілкування із батьками. Оскільки навчання і виховання підростаючого покоління - процес багатогранний тому об'єднання зусиль колективу навчального закладу та батьківського загалу є вкрай необхідним у цих непростих умовах. Збори розпочались хвилиною мовчання за загиблими захисниками України в російсько-українській війні.

Вітаючи батьків, які прибули на збори, директор коледжу Борис Павлюк розповів про сьогодення навчального закладу, поступове оновлення його матеріально - технічного стану. Він проаналізував стан адаптації студентів нового набору, шляхи покращення успішності, залучення до спортивних секцій та гуртків художньої самодіяльності студентів та умови їх проживання у гуртожитку. Було акцентовано увагу на посилення національно -патріотичного та військово- патріотичного виховання.

Стан успішної адаптпції студентів підтвердила змістовна патріотична концертна програма, яку підготували студенти 1-го курсу для своїх батьків.

 

Далі робота продовжилася у аудиторіях представниками дирекції та кураторами груп. Зустрівся з батьками директор коледжу Борис Павлюк.

Зокрема заступник директора з навчальної роботи Михайло Сопилюк охарактеризував освітній процес для студентів першого року навчання та шляхи підвищення позитивної мотивації студентів до навчальної діяльності.

Завідувачі економічним та технологічним відділеннями Лариса Стрільчук та Роман Андрусик акцентували увагу на проведенні директорських контрольних робіт, стан відвідування та успішність за результатами місячної атестації.

Заступник директора з виховної роботи Ігор Книш обговорив питання позанавчальної діяльності студентів, розвиток моральних, духовних та фізичних якостей та здорового способу життя. До бесід з батьками першокурсників прилучилися також вихователі гуртожитку Галина Посконюк та Роман Олійнич. Про особливості вивчення окремих дисциплін студентами коледжу розповіли батькам викладачі, які працюють з першокурсниками.

Куратори груп: Артур Червоняк, 11 група (" Комп'ютерна інженерія" та " Екологія"), Наталія Сидорчук 12 група( "Агрономія"), Ольга Киверига 14 група ("Облік і оподаткування"," Економіка"), Тетяна Міщук 15 група (" Підприємництво,торгівля та біржова діяльність", " Фінанси, банківська справа та страхування")  поспілкувалися з батьками, висвітлили питання організації освітньо-виховного процесу, подякували за виховання дітей, гарну співпрацю, а також розповіли їм про труднощі,  з якими зустрілися студенти-першокурсники під час адаптаційного періоду навчання, провели анкетування для батьків.

Висловлюємо вдячність батькам за їх відповідальне ставлення до розвитку співпраці у благородній справі навчання та виховання фахівців та громадян України.

Україно, люба! Ти ще жити будеш,

 Бо твої таланти золоті ростуть!

Наче квіти красні,юнаки й дівчата

На твоєму полі,глянь уже цвітуть.

Рідна Україно! Це дарунок з неба

Ці нові таланти просто із сердець!

І скажи, кохана,що тобі ще треба?

Перемога буде,каже нам творець!

Ігор КНИШ, заступник директора з виховної роботи

: