Search

«Тому Святий Миколай…»

«Тому Святий Миколай…»

 

Зима – час чудових вражень та чарівних пригод. І дорослі, і діти з нетерпінням чекають на новорічні свята. Коли святий Миколай ховається у чарівній ночі. Великого Чудотворця люблять та поважають в українських сім'ях за добре серце, щирість душі та мудрість. Визнаючи Його заповіді, ми вчимося робити добро, бути милосердними, співчутливими та благородними.

Тому студенти Заліщицького фахового коледжу імені Є. Храпливого завітали в Заліщицький обласний багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр на свято Святого Миколая зі святковою програмою, піснями, конкурсами та приємними сюрпризами, завжди старанно готуючись. Звісно, не обійшлося без головного благодійника свята – Святителя Миколая, який вручив дітям новорічні подарунки.

Активну участь у заході взяли студенти 15, 14, 11 та 21 груп, а також їхні куратори та художні керівники Світлана Тарасевич та Олег Мартинчук. Також були присутні директор коледжу Борис Павлюк та заступник директора з виховної роботи Ігор Книш.

 

Святитель Миколай від імені педагогічного та студентського колективів Заліщицького фахового коледжу ім. Є. Храпливого вручив дітям у реабілітаційному центрі спортивний інвентар. Тому що здоровий спосіб життя завжди на першому місці.

Виступи дітей, їхні вірші та пісні стали дуже приємним сюрпризом для Святителя Миколая та всіх присутніх.

Нехай Святитель Миколай почує наші щирі молитви та прохання, виконає світлі побажання всіх дітей, подарує нашим сім'ям багатство та злагоду, а нашій країні мир та спокій!

Тетяна МІЩУК, куратор 15ПФ групи,

Михайло ПРОНЬ, куратор 21 групи,

Артур ЧЕРВОНЯК, куратор 11КЕ групи

 

: