Search

Об’єднання спільних зусиль – шлях до Перемоги

Об'єднання спільних зусиль – шлях до Перемоги

Нещодавно до колективу Заліщицького фахового коледжу імені Є.Храпливого завітав очільник громадської організації «Самооборона Заліщанщини» Павло Лесюк з важливою місією. Він висловив та вручив «Подяку» організації колективу нашого навчального закладу за вагомий вклад у придбання БПЛА для наших військовослужбовців, які протистоять російському агресору на Східному фронті.

Ще в січні цього року правління цієї громадської організації звернулося до колективів навчальних закладів та установ Заліщиків з пропозицією зібрати необхідні кошти для придбання дрона. Заклик було почуто і вже незабаром було зібрано кошти на придбання не одного, а двох БПЛА. Колективом коледжу вдалося зібрати 40 тис. грн. із загальної суми 197 тис. 600 грн. саме для цієї мети.

Павло Михайлович, який завітав до колективу коледжу, тепло висловився про ту значну волонтерську допомогу, яку викладачі, студенти та працівники навчального закладу постійно надають ЗСУ. Черговий фінансовий вклад у придбання дрона має неабияке значення. Адже такий літальний апарат дає можливість вести постійну розвідку, спостерігати за діями ворога та зберігає не одне життя наших воїнів, вносячи вклад в майбутню перемогу. Придбаний цього разу дрон вирушить на Схід до підрозділу, в якому проходить службу один з працівників коледжу. Проведена акція по збору коштів для чергової допомоги нашим захисникам свідчить про те, що об'єднання спільних зусиль завжди дає вагомий результат. Український народ зараз згуртований, як ніколи. І ця єдність фронту і тилу, захисників та мирних громадян України є запорукою майбутньої неминучої перемоги над ворогом.

Вручаючи «Подяку» колективу коледжу в особі директора Бориса Павлюка,, Павло Лесюк відзначив її як пам'ятку в тому, що ми прагнемо Перемоги і бажаємо жити в незалежній суверенній європейській Українській державі.

А вже незабаром в колектив коледжу надійшло повідомлення про те, що надісланий БПЛА знайшов адресата та допомагатиме в боротьбі з ворогом.

Юрій ВІЙТИК

: