Search

Проведено батьківські збори на 2 курсі спеціальності «Агрономія»

Проведено батьківські збори на 2 курсі спеціальності «Агрономія»

З метою покращення організації навчально-виховного процесу, 12 травня 2023 року у ВСП Заліщицький ФК імені Є. Храпливого НУБіП України відбулися батьківські збори студентів 22 групи за спеціальністю 201 «Агрономія».

До батьків звернувся завідуючий технологічним відділенням Роман Андрусик. У своєму виступі він підкреслив важливість відвідування студентами занять, ознайомив з графіками літньої заліково-екзаменаційної сесії та проходження навчальних практик зі спеціальних дисциплін.

Про підготовку до національного мультипредметного тесту (НМТ) у 2023 році розповіли викладач української мови та літератури Ольга Юрійчук та викладач математики, фізики та астрономії Наталія Хомів.

Також батьки отримали вичерпну інформацію про можливість здобуття студентами другої освіти на заочному відділенні та перспективи подальшого навчання на міжкафедральній лабораторії нашого коледжу.

Батьки мали змогу ознайомитись з результатами проміжної атестації, поспілкуватись з викладачами-предметниками. Батьківські збори відбулись у доброзичливій атмосфері у формі діалогу, тож всі присутні змогли поставити запитання і отримати на них відповіді.

Щиро дякуємо батькам, які знайшли час і можливість вийти на зв'язок, адже батьківська громадськість – важливий союзник закладу освіти у вихованні та навчанні молоді, формуванні життєвих цінностей, стійких переконань, відповідальності за навчання та власну поведінку.

Ольга ЗАВІНСЬКА, куратор 22 групи

: