Search

Вітання з нагородами

Вітання з нагородами

24 травня 2023 року в м. Києві в межах відзначення ювілею Національного університету біоресурсів і природокористування України за участю членів вченої ради, ректорату, наглядової ради та ради роботодавців, випускників і меценатів відбулося нагородження кращих представників колективу університету та його відокремлених структурних підрозділів з нагоди 125-річчя alma mater.

Привітавши присутніх з ювілеєм та на виконання рішень вченої ради університету від імені всього колективу ректор НУБіП України Станіслав НІКОЛАЄНКО провів церемонію вручення університетських відзнак.

За позитивне іміджеве представлення університету, постійне сприяння у розвитку матеріально-технічної бази, організацію освітнього процесу практичного навчання студентів, надання спонсорської допомоги та з нагоди 125-річчя Університету медаллю «За заслуги» нагороджений в числі меценатів-випускників Іван ДРОЗД, міський голова м. Заліщики

За сумлінну працю, особисті високі досягнення в діяльності ювілейною медаллю «НУБіП України-125» нагороджений Роман АНДРУСИК, завідувач технологічним відділенням Заліщицького фахового коледжу.

Ювілейною медаллю «НУБіП України -125» нагороджений Борис ПАВЛЮК, директор Заліщицького фахового коледжу.

На знак вдячності від імені колективів відокремлених підрозділів директори ВСП Володимир АЛЬОХІН та Сергій КРОПИВКО вручили ректору Станіславу НІКОЛАЄНКУ картину-карту розміщення інститутів та коледжів.

Вітаємо нагороджених представників ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України» та Заліщицької громади і бажаємо нових творчих звершень!

За матеріалами пресслужби НУБіП України

: