Search

Велика шана - нашим Героям!

Велика шана - нашим Героям!

23 травня в бібліотеці Заліщицького фахового коледжу імені Є.Храпливого спільно з працівниками Заліщицької міської центральної публічної бібліотеки, було проведено виховний захід для студентів та викладачів, присвячений Дню Героїв.

День Героїв – щорічне свято, запроваджене на честь усіх захисників нашої країни, які боролись та продовжують боротись за рідну землю протягом багатьох століть. Присвячений День Героїв найкращим синам та дочкам своєї батьківщини та всім тим, хто віддав життя в боротьбі за рідну землю та її свободу.

Ми пам'ятаємо і пам'ятатимемо всіх, хто поклав своє життя за нас, за нашу свободу, за наше майбутнє, за незалежність рідної України в минулі історичні періоди.

На жаль, сьогодні наш народ продовжує писати цю історію власною кров'ю. Ми безмежно вдячні усім захисникам та захисницям, волонтерам, усім, хто боронить наше небо, нашу землю і захищає Україну та весь цивілізований світ від ординської навали в ХХІ столітті.

Перед студентами та викладачами виступили військовослужбовці, які розповіли про безстрашність наших воїнів, підтримку побратимів та різні ситуації, які з ними траплялись під час виконання бойового завдання.

Цікавим доповненням до тематики заходу, стало також авторське виконання віршів нашої краянки, поетеси Оксани Дяків.

На завершення, заступник директора з навчальної роботи Михайло Сопилюк подякував військовослужбовцям за те, що захищають нас, за те, що ми маємо змогу працювати, вчитися. Михайло Васильович вручив нашим гостям подяки та подарував свої книги.

Бажаємо всім нашим захисникам і захисницям щасливого повернення додому з Перемогою!

 

Слава Україні ! Героям Слава!

 

Наталя ГНАТЯК, Марія ГУЛЬКО,

працівники бібліотеки

: