Search

З турботою про здоров’я нації

З турботою про здоров'я нації

Відбулися інформаційні сесії для студентів ВСП « Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБІП України» ,щодо відкриття та режиму роботи гінекологічного кабінету безбар"єрного доступу та з питань репродуктивного здоров"я у м. Заліщики.

Адже кожна дівчина, жінка розуміє, що вона у себе цінна, її психологічне та фізичне здоров'я є важливим. Вона турбується про своє репродуктивне здоров'я, здоров'я своєї мами, подруги чи колеги. Вона не боїться звертатися за допомогою та проходити гінекологічний огляд, навіть якщо постраждала від насильства. Тож перевагою цих кабінетів є професійний лікарський персонал, який пройшов навчання з медико-психологічної допомоги постраждалим від насильства, сучасна техніка, необхідні препарати й засоби для захисту репродуктивного здоров'я, профілактики статевих інфекцій та ВІЛ/СНІД.

Кабінет обладнаний Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women's Fund за підтримки Представництво Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні/ UNFPA та Міністерства закордонних справ Данії.

Реалізовує проєкт у Тернопільській області ГО ТМЖК "Відродження нації" за тісної співпраці з Департаментом охорони здоров'я Тернопільської облдержадміністрації.

Ігор КНИШ, заступник директора з виховної роботи

: