Search

В коледжі – свято Першого дзвоника

В коледжі – свято Першого дзвоника

Сьогодні, 28 серпня 2023 року, у ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБІП України» святково пролунав перший дзвоник.

День Знань традиційно став всенародним святом. Першого вересня по всій Україні на шкільних подвір'ях, у студентських аудиторіях лунає веселий передзвін, який сповіщає про початок нового навчального року.

Це свято, що символізує прагнення молоді до вершин знань і професійної майстерності.

У залі міського Палацу культури зібралися першокурсники, батьки, викладачі та запрошені гості. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих захисників України, серед яких є і випускники нашого коледжу.

Про наш коледж знають чимало, це вже є основний показник, бо чудовий у нас керівник. З вітальним словом виступив Борис Павлюк, директор Відокремленого Структурного підрозділу «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого Національного Університету Біоресурсів і Природокористування України».

До нас на свято з привітанням завітав начальник відділу еколого-освітньої роботи Національного природнього парку «Дністровський каньйон» Аркадій Сідоров.

Михайло Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи, зачитав наказ про зарахування новоприйнятих студентів та тепло привітав присутніх з початком навчального року.. .Розпочали нову сторінку життя наші першокурсники на чолі з кураторами: 11-КЕ групи, спеціальність « Компꞌютерна інженерія» та «Екологія», куратор Світлана Руснак, 12 групи, спеціальність «Агрономія», куратор Іван Зубик, 14-ОЕ групи, спеціальність «Облік і оподаткування» та «Економіка», куратор Ольга Юрійчук, 15-ФП групи, спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» і «Підприємництво торгівля та біржова діяльність», куратор Ольга Галайдіда.

Сьогодні наші першокурсники стали повноправними членами великої студентської сім'ї, але яка ж родина обходиться без тата і мами? Із вітальними словами до першокурсників звернулися: мама студента 11-КЕ групи Віра Лазарчук та тато студента 12 групи Віталій Бойчук.

Які терплячі все-таки у коледжі куратори. Якусь ідею подають ,заняття пропускати не дають. Побажання для першокурсників висловила куратор Ольга Юрійчук.

Студентів та працівників коледжу для благословення окропив святою водою сотрудник церкви Покрови Пресвятої Богородиці міста Заліщики отець Петро.

Свято супроводжувалось виступами учасників самодіяльного ансамблю пісні і танцю «Хлібодари», вокального ансамблю «Браво», тріо «Зустріч».

З добрими починаннями, завзяттям і наполегливістю в освоєнні вершин знань, сумлінним навчанням, своєю творчістю і добрими справами розпочинайте нову сторінку життя , хай щастить вам у ньому!

Тетяна МІЩУК,

Наталія СИДОРЧУК та

Артур ЧЕРВОНЯК, викладачі компꞌюторно-інженерних дисциплін

: