Search

Обрано профспілковий комітет студентів

Обрано профспілковий комітет студентів

У вівторок, 19 вересня 2023 року в «Заліщицькому фаховому коледжі імені Євгена Храпливого» НУБіП України відбулися виборні збори представників Профспілкової організації.

Під час нашої зустрічі заступник директора з виховної роботи Ігор Книш ознайомив першокурсників з подальшою діяльністю профспілкової організації. Голова профоргів Іван Зубик розкрив сутність роботи, та розповів про діяльність в минулому навчальному році.

Під час спільної роботи будуть проводитися дуже цікаві заходи, в яких студенти зможуть прийняти участь та проявити себе .

Шляхом голосування з представників студентських груп , було обрано профспілковий комітет . В який увійшли : Кикуш Марія, Вівчар Максим, Завада Вікторія, Медведчук Софія, Цив'юк Ольга, Бурлака Валентіно, , Колодій Мар'яна, Пеняк Ірина, Кастранець Мар'яна.

Також обговорили хід подальших дій та майбутніх планів . А ще під час нашої зустрічі провелося голосування на посаду нового заступника голови профспілкової організації . Шляхом одноголосного голосування на цю посаду було обрано студентку 34 групи Колодій Мар'яну .

Відомий дизайнер Карл Лагерфельд говорив: «Ти повинен займатися тим, що робить тебе щасливим. Забудь про гроші або інші пастки, які заведено вважати успіхом. У тебе всього одне життя». Справді, наш заклад й навчання в ньому – це реальні можливості для вашого багатогранного розвитку.  Будьте активними, допитливими, небайдужими, адже саме ви сьогодні володієте необхідним потенціалом, реалізація якого найближчим часом може істотно вплинути на початок нового етапу в розвитку громадського життя коледжу й держави загалом. Якщо у вас є ідея, у яку по-справжньому вірите, робіть щось – інакше вона так і залишиться лише ідеєю. Не бійтеся висловлювати свої думки: це якраз те, що люди можуть цінувати у вас найбільше. А ми, зі свого боку, допоможемо реалізувати ваші творчі здібності та порадимо, як цікаво провести незабутні студентські роки!

Про подальшу нашу роботу зможете дізнатися на інстаграм акаунті нашого коледжу @zal.professionalcollege .

Іван ЗУБИК

Мар'яна КОЛОДІЙ

: