Search

Вітаємо зі святами!

Вітаємо зі святами!

1 жовтня 2023 року свято особливе. Насамперед тому, що ми святкуємо вперше за оновленим (відродженим) церковним календарем велике християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці. Цього ж дня відзначаємо День захисників та захисниць України, а також День Українського козацтва. А ще цьогорічний День працівників освіти, який відзначається в першу неділю жовтня, співпав з цими визначними святами.

Тому щиро вітаємо колектив нашого навчального закладу з цими визначними святами. В непростий час, коли триває війна, на плечі освітян лягає відповідальність за освітній процес молодого покоління українців, а отже, фактично за те, яким буде майбутнє нашої держави. Саме педагогічні працівники вносять вирішальний вклад в розвиток України, формування молодого покоління громадян, передають кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, свої вміння, діляться безцінними знаннями та досвідом, роблять все, щоб студенти стали справжніми фахівцями своєї справи.

Ми вітаємо всіх педагогічних працівників, всіх працівників допоміжного, технічного персоналу, всіх, хто причетний до забезпечення освітнього процесу. Дякуємо вам за невтомну працю, за те, що протягом 20-ти місяців гарячої фази війни зберігаєте колектив, працюєте і працюватимете творчо, добросовісно. Дякуємо за вашу терплячість, за вашу жертовну працю.

Те, що цьогорічні свята злилися воєдино, досить символічно. Ми щиро бажаємо педагогічним працівникам, працівникам допоміжного, технічного персоналу міцного здоров'я, матеріального благополуччя, добробуту і злагоди у ваших сім'ях, душевного спокою. Творчих вам здобутків у нелегкій освітянській роботі, щоб виховали ще не одне розумне, освічене покоління. Щоб ваша праця завжди приносила радість і задоволення. Мир в наші домівки і Перемоги нашій Україні!

Зі святами!

Борис ПАВЛЮК, директор ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України»

Михайло СОПИЛЮК, заступник директора з навчальної роботи,

Ігор КНИШ, голова профспілкового комітету працівників

: