Search

День студента – це наше свято

День студента – це наше свято

Студентська пора - найкращий час у житті людини, яка робить свої перші самостійні кроки. Це роки, присвячені пошукам істини, творчості, прагненню досконалості, неповторні миті становлення особистості. Зі студентської лави починається довга й наполеглива дорога пошуків, стверджень і досягнень у науці, мистецтві, культурі.

З нагоди Міжнародного дня студента у ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України» відбувся урочистий захід. 

З вітальним словом до студентів звернулися: директор коледжу Борис Павлюк, заступник директора з виховної роботи Ігор Книш, голова первинної профспілкової організації студентів Іван Зубик, завідувач кабінету фізичної культури і спорту Василь Токарчук. Згідно із наказом директора, грамотами, преміями та цінними подарунками були відзначені кращі студенти коледжу за досягнення у різних видах навчальної, спортивної, культурно-масової та громадської роботи.

На заході були присутні запрошені гості: начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Заліщицької міської ради Оксана Безушко та головний спеціаліст відділу культури, туризму, молоді та спорту Заліщицької міської ради Галина Самковська. Вони відзначили грамотами та приємними сюрпризами студентський актив.

Протягом вечора звучали вірші, музичні вітання, злітали в елегантних рухах руки та ноги танцюристів народного художнього ансамблю пісні і танцю «Хлібодари».

Виступи студентів радували усіх вишуканістю репертуару, граційністю та майстерністю виконання.

Цікавою родзинкою свята став виступ танцювального колективу «Асорті» Заліщицького міського будинку народної творчості під керівництвом Наталії Пелещишин.

Ведучими свята були чарівні Галина Мартинюк та Діана Стоницька. Святкову програму підготували керівники народного художнього ансамблю пісні і танцю «Хлібодари» Світлана Тарасевич, Олег Мартинчук та Лариса Дмитерко! Щиро дякуємо всім за чудове вітання для наших студентів!!!

Студенти пам'ятайте, що знаходячи нові знання, ви стаєте розумнішими, духовно багатшими. Навичка навчатися протягом усього життя є зараз однією з ключових. Ми всі – студенти в цьому житті. То ж будьте активними і наполегливими, чесними та порядними, веселими і енергійними та ніколи не падайте духом.

Вітаємо вас з Міжнародним днем студента й зичимо вам міцного здоров'я, звершень у навчанні, благополуччя, злагоди та мирного неба над головою!!!

Ольга САВІРКО, Олександра ЯРЕМЧУК,

куратори 34 та 35Ф груп, сценаристи та організатори заходу

: