Search

З подарунками - до вихованців центру

З подарунками - до вихованців центру

Студенти ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України» традиційно завітали в день Святого Миколая в Заліщицький обласний багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр зі святковою програмою, піснями, конкурсами та приємними сюрпризами.

День Святого Миколая – традиційне християнське свято, яке відзначається 6 грудня. Цей день присвячений пам'яті святого Миколая Чудотворця, що відомий своєю щедрістю та добротою.

Свято зазвичай асоціюється з даруванням подарунків та виступає часом підтримки та щедрості. У багатьох країнах це свято відзначають різноманітними традиціями, такими як обмін подарунками та участь у благодійних заходах. Святкова атмосфера та радість поширюються серед дітей і дорослих, з'єднуючи людей навколо ідеї взаємодопомоги.

Звісно, під час візиту студентів не обійшлося без головного благодійника свята – Святителя Миколая, який вручив дітям цікаві подарунки.

З вітальним словом до дітей та вихователів навчально-реабілітаційного центру звернувся директор коледжу Борис Павлюк. Він також передав в дарунок вихованцям центру реабілітаційно-лікувальну дошку Єрмінова для дітей з вадами хребта. Директор центру Богдан Миронюк передав Борису Степановичу сувенірну ялинку, виготовлену руками вихованців.

На святі були присутні також куратори 21 та 31 груп, заступник директора з виховної роботи Ігор Книш та художні керівники – Світлана Тарасевич та Олег Мартинчук.

Артур ЧЕРВОНЯК, Михайло ПРОНЬ, куратори, організатори свята

: