Search

День університету 2015

29 травня, з нагоди 117-ї річниці Дня народження НУБіП України, зібрався багаточисельний колектив: представники державних органів влади, науковці, викладацький склад університету та випускники нашого коледжу (Мар’яна Палагнюк, Оксана Мельник, Віталій Тютюнник, Марія Рибак, Тетяна Безушко, Олеся Колач, Святослав Олейнич, Мар’яна Бадло, Ірина Ковальчук). У складі делегації, яка представляла ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» були працівники навчального закладу: Деркач Н.Я., Токарчук В.І., Галайдіда О.В., Лилик П.М., Мотринчук М.Д.

Свято відкривав ректор Станіслав Ніколаєнко, котрий запевнив, що попри все народ України вистоїть і в державі настане мир, бо такого народу, молоді, студентів, як у нас – немає ніде в світі!

Щирі привітання прозвучали від Президента України Петра Порошенка, який висловив впевненість, що професіоналізм та самовіддана праця колективу університету допоможе й надалі відкривати перед молоддю широкі горизонти та передавати знання і неоціненний практичний досвід наступним поколінням спеціалістів, чия праця буде спрямована на розбудову аграрної та природоохоронної галузей національної економіки.

Адже саме освічені люди є основним багатством рідної землі, запорукою її розвитку й процвітання.

Факультети, ННІ та відокремлені підрозділи, в складі яких був і наш навчальний заклад, представляли та рекламували свої здобутки, витвори народного мистецтва, частували гостей стравами української народної кухні та розважали чудовими художніми номерами. Проте, слід зазначити, найприємнішим та справжньою окрасою стало те, що практично всі навчальні заклади обрали українську народну тематику: в оздобленні переважали кольори національного прапору, український орнамент та квіти, а студенти і викладачі милували око національним одягом свого регіону, який настільки різний та оригінальний і наскільки прекрасний та індивідуальний у кожного...



: