Search

Дружимо зі спортом

Вісті з гуртожитку

Дружимо зі спортом

«Ніщо так не виснажує і не руйнує людину, як тривала фізична бездіяльність», - сказав ще Арістотель. Підтримуючи багатовікову традицію змагатись за право називатись найсильнішим, наш коледж вже вкотре проводить Спартакіаду серед студентів-мешканців гуртожитків.

Цього разу у спортивній гонці брали участь мешканці гуртожитку №1. Найспортивніші студенти боролись у шести видах: біг, кидки баскетбольного м'яча, скакалка, футбольний м'яч, амреслінг, стрибки у довжину,

У бігу виявилися кращими:

Людмила Боднарчук - студентка 24-О групи; Олександр Шевчук - студент 12 групи.

Однак , кидки баскетбольного м'яча у кошик з кращим результатом переміг студент 41-К групи Володимир Мендик. З достойним похвали результатом 7 хвилин 6 секунд простояв Віталій Оробчук- 22 група, а з скакалкою краще за всіх впорались: Оля Ців'юк-24-Е група та Петро Римарчук-24-О група.

А от з футбольним м'ячем було не легко. Бажаючих помірятись силами було чимало, та все ж таки фортуна посміхнулась Мар'яні Кастранець- 35-Ф група та Івану Левчуку-21 група. Стрибки у довжину з місця у напруженій боротьбі вирвав Артур Шевчук-12 група і найсильнішим у армреслінгу студент 41-К групи Степан Синільник. Перекладина була прихильною до Святослава Лесюка, студента 12 групи.

Директор коледжу Борис Степанович Павлюк подякував усім спортсменам та присутнім, хто прийшов підтримати своїх товаришів і побажав успіху у спорті, навчанні і особистому житті.

Бажаємо в будь-якій боротьбі, в будь-якому бою перемагати також яскраво, красиво, впевнено і гідно! Нехай у вашому житті буде багато таких свят і заслужених нагород. Бажаємо залишатися сильними людьми, які точно знають, до чого прагнути і як отримати успіх.

Завжди мати вигляд на всі 100 %, почуватися впевнено і щасливо допоможе спорт. Тому, займайся фізкультурою, обирай активне заняття до душі та пам'ятай: життя — це рух!

    Роман ОЛІЙНИЧ,

викладач фізичного виховання

: