Search

Відзначили День працівників освіти

Відзначили День працівників освіти

3 жовтня 2024 року у ВСП Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України відбулося коледжівське родинне свято з нагоди Дня працівників освіти.

Саме в такій родині наші студенти вчаться добру, шанувати свій рід, свою землю, берегти пам'ять свого роду, тут панує злагода, взаєморозуміння, повага. Під час урочистостей студенти дякували педагогічному колективу за те, що впродовж усіх років вони віддають знання своїм вихованцям.

З нагоди професійного свята з вітальним словом до колективу звернувся директор коледжу Борис Павлюк. У своєму виступі побажав невичерпного джерела енергії та натхнення у професійних досягненнях.

На святі був присутній перший заступник Заліщицького міського голови Роман Краснюк, який подякував педагогам за їхню наполегливу працю, відданість справі та вручив грамоти кращим викладачам. Від імені міського голови було відзначено їхній вагомий внесок у розвиток освіти, виховання молодого покоління та професіоналізм. Були вручені грамоти від імені голови Чортківської РВА.

На урочистостях багато працівників колективу були відзначені грамотами дирекції

На святі прозвучали вітання наших викладачам- ветеранам.

Було вшановано пам'ять хвилиною мовчання тих викладачів та випускників коледжу, які віддали життя за Україну.

Особлива вдячність була висловлена викладачам та працівникам коледжу, які воювали та сьогодні воюють на сході нашої країни. Це Ярослав Симотюк, Володимир Тимчук, Олег Дичка, Микола Кульпака, Андрій Степовий та Олексій Герляк.

Під час свята звучали музичні вітання у виконанні студентів коледжу, які тішили усіх присутніх вишуканістю репертуару та майстерністю виконання.

Від імені студентів зі словами щирої вдячності звернулася голова студентського парламенту коледжу Вікторія Завада.

Наприкінці свята прозвучали побажання для всіх присутніх, щоб в оселях завжди панувало світло і злагода, в серцях – добро, в помислах – мудрість, над головою – мирне небо, у засіках – достаток, а нелегка педагогічна нива колосилася рясним урожаєм людської вдячності.

                        Підготували свято:

викладачі Руслана ЖЛУХОВСЬКА, Михайло ПРОНЬ,

художні керівники Світлана ТАРАСЕВИЧ, Олег МАРТИНЧУК,

заступник директора з виховної роботи Ольга ЮРІЙЧУК

: