Search

День Незалежності

Щороку,  24 серпня, українці відзначають державне свято –  День Незалежності України. Вже стало традицією, що у цей день, більшість городян у Тернополі вдягають вишиванки, і виходять, щоб розділити радість свята. Не залишилися осторонь студенти та викладачі нашого коледжу, які з нагоди відзначення свята на Театральному майдані взяли участь у проведенні флеш – мобу  «Моя країна – єдина Україна».

Розпочалося святкування з привітального слова директора Кременецького медичного училища імені Арсена Річинського Петра Мазура, який зазначив: «Не треба більшого щастя аби лиш Україна розвивалася, зміцнювалася, а ми, її громадяни, робили все для того, щоб вона якнайшвидше стала у ряд із передовими країнами світу».

Далі захід було продовжено складанням пазлів, які виготовив кожен навчальний заклад. Під звуки чарівної пісні, яку виконала викладач Кременецького медичного училища, студенти, з допомогою Галини Голуб, голови методоб’днання заступників директорів з виховної роботи, об’єднали Україну в єдине ціле. 

А закінчили флеш – моб студенти і викладачі словами :

«Нехай ніхто не половинить
Твоїх земель не розтина,
Бо ти єдина, Україно,
Бо ти на світі в нас одна!»

 

 

 

 

: