Search

Заліщицькі вареники – захисникам України

Заліщицькі вареники – захисникам України

Перемога України над віроломним російським агресором кується як і на передовій героїчними зусиллями наших захисників, так і в тилу. Насамперед це налагодження виробництва вітчизняних видів озброєнь, та велике значення має всенародна моральна та матеріальна підтримка тих, хто на фронті. До цієї підтримки з перших днів широкомасштабного вторгнення російських військ в Україну долучився і колектив ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України» під керівництвом директора Бориса Павлюка. Ця підтримка виявилася в неодноразових грошових зборах коштів на закупівлю дронів, тепловізорів, комплектів медикаментів та амуніції. Цю суттєву підтримку неодноразово відчули працівники коледжу, які були мобілізовані на захист України. Досить часто їдальня коледжу стає місцем приготування та комплектування продуктових наборів для наших захисників.

Ось і цього разу харчовий цех Заліщицького фахового коледжу зібрав небайдужих викладачів, лаборантів та інших працівників під керівництвом завідувачки їдальнею Галини Клочко для приготування чергової партії смачних вареників, які після виготовлення в той же день були відправлені нашим захисникам на передову. Всього було виготовлено 170 кг цієї істинно української страви.

А з початку широкомасштабної війни росії проти України колективом коледжу крім інших видів допомоги було виготовлено і відправлено на фронт  4420 кг вареників, 820 кг пельменів та 520 кг печива.

Колектив коледжу і надалі працюватиме, вносячи свій посильний вклад у Перемогу. Слава нашим захисникам! Слава Україні! Героям слава!

Юрій ВІЙТИК

: