Search

«Таланти твої, першокурснику» - 2015

Як осінь багата на кольори, так студенти ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» багаті на таланти.

Протягом минулого тижня у стінах нашого навчального закладу відбувся щорічний конкурс «Таланти твої, першокурснику», в якому молоді люди мали можливість яскраво проявити свої вокально-інструментальні, хореографічні, акторські та комічні здібності, з чим вони прекрасно впорались. Першокурсники заявили про себе своїми номерами, сміливо вийшли на сцену і показали “ клас “!

У конкурсі брали участь студенти 11,12, 13, 14, 15, 16 груп, агрономічного та економічного відділення.

Хтось із класиків сказав, що талановита людина – талановита у всьому. Мабуть, так воно і є! Адже першокурсники подарували присутнім незабутнє шоу, дивуючи різноманітними номерами та жанрами, що справді зачаровували. Конкурс талантів для першокурсника – це особлива подія, свято, яке запам’ятається на все життя. Колись і я була на їх місці, і можу зауважити, що саме з цього моменту відчула смак веселого, цікавого, драйвового студентського життя, що захоплює та надихає…

Конкурсанти були щирими та зворушливими. Вони змогли подарувати кожному глядачу в залі частинку свого тепла та чистої юної душі.

Усі присутні отримали море позитиву в ці осінні дні, змогли належним чином оцінити величезну роботу всіх тих, хто брав участь у проведенні та підготовці даного заходу!

Спасибі вам, друзі! Ви подарували нам незабутні миттєвості!

На завершення хочеться побажати Вам нових успіхів у всіх видах студентської діяльності!



І.В.Костурсекретар педкабінету

: